Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deluxe Club (30568) - Euskal SeIekzioa (989882) » 718545492: T73/R2

Copa 718545492 Información oficial sobre el partido 718545492 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Deluxe Club Alineación oficial del equipo 'Deluxe Club' en el partido 5 - 4 Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deluxe Club Alineación oficial del equipo 'Deluxe Club' en el partido 2 - 1 Euskal SeIekzioa Alineación oficial del equipo 'Euskal SeIekzioa' en el partido
Tiene bastante suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deluxe Club

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Mario Federico Bichi a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 26, David Anguila va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Mario Federico Bichi, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Veikko Maijanen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ivan Perduv va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Delfín das Sachadas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Deluxe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Delfín das Sachadas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Delfín das Sachadas del Deluxe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Leif Edvinsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deluxe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, David Anguila va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Cristian De Osti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Deluxe, Felipe Esquerdo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Matteo Pagnani anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Deluxe.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Deluxe Andoni Ezker, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Boris Carvajal. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Deluxe Delfín das Sachadas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Boris Carvajal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Mario Federico Bichi de Deluxe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Boris Carvajal en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

Euskal SeIekzioa

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Dominiek Clerbout de EUSK, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Abdelhaqq Maior ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del EUSK sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdelhaqq Maior, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Abdelhaqq Maior va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rik Heyligen de EUSK es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Olivares.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, Octavian Vasiliniuc de EUSK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Levi Wiznitzer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de EUSK, Abdelhaqq Maior, col·locà la pilota just a les mans d'en Gian Paolo Calligari. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Juan Luis Olivares de EUSK, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gian Paolo Calligari en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rik Heyligen de EUSK va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pino Sposari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Octavian Vasiliniuc va xutar fora per a EUSK, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!