Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

-=TiTøN=- (772823) - Nou CdC Team (1599141) » 718545134: T73/R2

Copa 718545134 Información oficial sobre el partido 718545134 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

-=TiTøN=- Alineación oficial del equipo '-=TiTøN=-' en el partido 1 - 4 Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
-=TiTøN=- Alineación oficial del equipo '-=TiTøN=-' en el partido 2 - 0 Nou CdC Team Alineación oficial del equipo 'Nou CdC Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

-=TiTøN=-

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Elwyn Paulides, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): -=TiTøN=- va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rambod Saharkhiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Felipe Suárez.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Hanns-Axel Schönbichler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de -=TiTøN=-.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Martin Rieux va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafko Udovšek per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felipe Suárez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El -=TiTøN=- ho intentava per la dreta per mitjà de Rambod Saharkhiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): -=TiTøN=- va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 103 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emilio Nieto ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Nieto de -=TiTøN=- va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de -=TiTøN=-, Rambod Saharkhiz, col·locà la pilota just a les mans d'en Felipe Suárez. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de -=TiTøN=- Rainer Schulz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Emilio Nieto xutant per a -=TiTøN=- va fer anar la pilota just on la volia, però Felipe Suárez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Nou CdC Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 65 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Team. Ole Framnes el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Stef van der Bijl va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hugo Dortmunder, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sulaiman Yahya Al-Khudory va ridiculitzar a en Rafko Udovšek amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Team van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sulaiman Yahya Al-Khudory va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ole Framnes de Team, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giulio Alaimo en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Xavier Aeppli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Team.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Team, Isaac Torres Retana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 4 al marcador.