Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Lekisis (777628) - La gabarra a pique (797778) » 718544616: T73/R2

Copa 718544616 Información oficial sobre el partido 718544616 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

U.E. Lekisis Alineación oficial del equipo 'U.E. Lekisis' en el partido 7 - 8 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Lekisis Alineación oficial del equipo 'U.E. Lekisis' en el partido 1 - 2 La gabarra a pique Alineación oficial del equipo 'La gabarra a pique' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Lekisis

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Lekisis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Julian Schrotz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jochen Hois va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lekisis empatava el partit, 2 a 2, al minut 51.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lekisis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Wolf Allersmeier.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wolf Allersmeier va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Loïc Bronckaers va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Argarai Artamendi de Lekisis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Hilco Van Staeyen de Lekisis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Loïc Bronckaers en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Enzo Selvini va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miroslav Cingroš anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Lekisis.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Julian Schrotz de Lekisis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Loïc Bronckaers en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ruşen Güneş de Lekisis va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

La gabarra a pique

Goles Goles

  • 164 Minuto 5 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jaume Blat va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en 李 (Li) 恒泰 (Hengtai), que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de gabarra. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Pablo Azócar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): gabarra quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Clarence Kerkhofs va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): gabarra va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ramón Lizardo va desviar el xut final de Attilio Lucariello després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): José Antonio Comunero quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Azócar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Attilio Lucariello va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): 李 (Li) 恒泰 (Hengtai) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ramón Lizardo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de gabarra 李 (Li) 恒泰 (Hengtai) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ramón Lizardo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de gabarra, Pablo Azócar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Licínio Cruz Matos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de gabarra Attilio Lucariello no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ramón Lizardo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de gabarra José Antonio Comunero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ramón Lizardo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.