Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amor Pan Villano (1462948) - TK_Katana (1591434) » 718544271: T73/R2

Copa 718544271 Información oficial sobre el partido 718544271 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido 2 - 3 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amor Pan Villano Alineación oficial del equipo 'Amor Pan Villano' en el partido 2 - 1 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amor Pan Villano

Goles Goles

  • 125 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en László Konecsni, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 114 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de 41 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Villano, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Francisco Vinuesa de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Villano va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 92 Wilfried Selm va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Luis Gallard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Francisco Vinuesa quasi empata el partit al minut 40, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Giancarlo Franzon va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Gallard va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Adaíton Araújo Ramos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Vinuesa va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Janne Kalliosalo del Villano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Vinuesa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 97 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 97 de partit, Francisco Vinuesa de Villano va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

TK_Katana

Goles Goles

  • 163 Minuto 93 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 93 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Molleví Esquirol.
  • 171 Minuto 104 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 104, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Molleví Esquirol es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a TK_Katana va estar a punt d'arribar en un córner. En Molleví Esquirol va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Víctor Cejudo-Alcántara quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Oli Woodford, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Fernando Nadal, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Michał Koj de TK_Katana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arno Beltzuna de TK_Katana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.