Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quesito (1333872) - belmezano (1435316) » 718544081: T73/R2

Copa 718544081 Información oficial sobre el partido 718544081 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Quesito Alineación oficial del equipo 'Quesito' en el partido 1 - 2 belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quesito Alineación oficial del equipo 'Quesito' en el partido 1 - 0 belmezano Alineación oficial del equipo 'belmezano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quesito

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Quesito, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Mark Kamin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Augustus Drenthen de Quesito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

belmezano

Goles Goles

  • 106 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El belmezano sempre confia amb les genialitats d'en Ştefan-Andrei Florescu; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 106 Minuto 109 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 109 i semblava que belmezano desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Nguyễn Quảng Từ va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de belmezano va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ştefan-Andrei Florescu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nicolás Rubio Torrecilla va ser clau en la jugada d'atac de belmezano al minut 16, quan ell mateix va fer una passada brutal a Néstor Ucieda, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de belmezano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Consbruch, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nguyễn Quảng Từ, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Nguyễn Quảng Từ va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): belmezano van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Nguyễn Quảng Từ des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de belmezano va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nguyễn Quảng Từ va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): Néstor Ucieda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de belmezano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.