Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MDK, F.C (1432112) - Fear_The[Monkeys] (1436574) » 718542615: T73/R2

Copa 718542615 Información oficial sobre el partido 718542615 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Calavera rock bar Alineación oficial del equipo 'Calavera rock bar' en el partido 4 - 2 Fear_The[Monkeys] Alineación oficial del equipo 'Fear_The[Monkeys]' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calavera rock bar Alineación oficial del equipo 'Calavera rock bar' en el partido 1 - 1 Fear_The[Monkeys] Alineación oficial del equipo 'Fear_The[Monkeys]' en el partido
Tiene bastante suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calavera rock bar

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Umberto Pomponio sempre és una garantia. Al minut 8, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Poyraz Yeniçağ marcar el 1 - 0 per al Calavera.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Igor Krzysztofik va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Calavera empatava el partit, 2 a 2, al minut 86.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Calavera s'avançava al marcador al minut 100, després d'un rebot que va caçar en Juan Canencia per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Calavera a 4 - 2. Poyraz Yeniçağ va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alberto Tomaselli per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Amadeusz Mendyka va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Tomaselli va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Poyraz Yeniçağ va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Calavera Igor Krzysztofik quasi va assolir l'empat al minut 85 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baudelio La Riba Llera de Calavera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fear_The[Monkeys]

Goles Goles

  • 136 Minuto 36 (Gol evento especial inexperiencia rival): Gonzalo Giménez Paz va deixar patent la seva inexperiència al minut 36, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Brisko Klett-Baumbauch va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a FTM.
  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del FTM va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Brisko Klett-Baumbauch en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 98 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de FTM tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En David Beckham ho va intentar al minut 98 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.