Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Internazzionale (1366737) - Silent Death (120852) » 718542437: T73/R2

Copa 718542437 Información oficial sobre el partido 718542437 en Hattrick

05.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 2

Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 1 - 4 Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 1 - 2 Silent Death Alineación oficial del equipo 'Silent Death' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazzionale

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Internazzionale van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manolo Cumbis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Krasimir Dikov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 33, i va passar la pilota a Jorge Ardiles, però aquest no va encertar a marcar.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Internazzionale va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Al·lodi Pons va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Arkadiusz Masna no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Internazzionale va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Arkadiusz Masna va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jörn Bemberg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Jorge Ardiles hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jörn Bemberg. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Al·lodi Pons de Internazzionale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Silent Death

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Silent prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jurian Naets.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Silent augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nestser Hanczaranka es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ioan Hriţcu va augmentar l'avantatge de Silent a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Kalil Qasim Azzam va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.