Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Magos F.C (1335545) - FC Gitanos (122734) » 715559518: T73/J11/VII

Liga 715559518 Información oficial sobre el partido 715559518 en Hattrick

09.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VII.1021 (39057)

Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 1 - 3 REAL BETIS EUROPA Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS EUROPA' en el partido
Henri Theman (8') 1 - 0
1 - 1 Ramón Olmos Ribas (49')
1 - 2 Ramón Olmos Ribas (53')
1 - 3 Eliseu Berch (65')
Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 1 - 3 REAL BETIS EUROPA Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS EUROPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 2 - 1 REAL BETIS EUROPA Alineación oficial del equipo 'REAL BETIS EUROPA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Magos F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Henri Theman va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Magos i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Henri Theman que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Prada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Magos ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Prada, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joachim Broesa de Magos es va guanyar la targeta groga merescudament.

REAL BETIS EUROPA

Goles Goles

  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ramón Olmos Ribas marqués l'empat. Al minut 49 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 53 una excel·lent centrada de Tauro Humeres va arribar a Ramón Olmos Ribas, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, EUROPA va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eliseu Berch, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Al minut 7 de partit, Ramón Olmos Ribas de EUROPA va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Ramón Olmos Ribas va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón Olmos Ribas de EUROPA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eliseu Berch de EUROPA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Berenguer Berga de EUROPA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.