Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Magos F.C (1335545) - Cojazos Club (990932) » 715559490: T73/J5/VII

Liga 715559490 Información oficial sobre el partido 715559490 en Hattrick

29.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VII.1021 (39057)

Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 0 - 2 Recargueros sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Recargueros sin fronteras' en el partido
0 - 1 Iulian Martin (74')
0 - 2 Bohuslav Sedlák (75')
Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 0 - 2 Recargueros sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Recargueros sin fronteras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Magos F.C Alineación oficial del equipo 'Los Magos F.C' en el partido 2 - 0 Recargueros sin fronteras Alineación oficial del equipo 'Recargueros sin fronteras' en el partido
Tiene mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Magos F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ildefonso Fenares, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Ildefonso Fenares de Magos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-Hugues Charleux de Magos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Verónico Solari Parraviccini de Magos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Recargueros sin fronteras

Goles Goles

  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Iulian Martin es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Paco Gordoa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Recargueros, Bohuslav Sedlák, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Lucas Sánchez Angulo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Iulian Martin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Recargueros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Recargueros que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Moussoro Nane, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Iulian Martin de Recargueros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.