Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC MONI (1462669) - MAMMA AIUTO (438108) » 715558636: T73/J1/VII

Liga 715558636 Información oficial sobre el partido 715558636 en Hattrick

01.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VII.1006 (39042)

Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 3 AC BETIS ASCENSO Alineación oficial del equipo 'AC BETIS ASCENSO' en el partido
Alberto Cao de Benos (4') 1 - 0
Alberto Cao de Benos (28') 2 - 0
2 - 1 Markus Maria Eigenbauer (50')
2 - 2 Adrián Samaniego (75')
2 - 3 Adrián Samaniego (79')
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 2 - 3 AC BETIS ASCENSO Alineación oficial del equipo 'AC BETIS ASCENSO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Venusville Alineación oficial del equipo 'Venusville' en el partido 0 - 5 AC BETIS ASCENSO Alineación oficial del equipo 'AC BETIS ASCENSO' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venusville

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Alberto Cao de Benos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Venusville i marcant el 1 - 0.
  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Mario Lucio-Villegas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 28 de joc. Alberto Cao de Benos es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Cao de Benos va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Biel Ferreres va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5 en Oswaldo Pérez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alberto Cao de Benos després que el jugador de Venusville li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

AC BETIS ASCENSO

Goles Goles

  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats de ASCENSO van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Markus Maria Eigenbauer va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): ASCENSO van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 75, quan Adrián Samaniego va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): ASCENSO agafava avantatge al minut 79 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adrián Samaniego amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Ricardo Portillo va estar a punt de posar per davant a ASCENSO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ned Wright va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Portillo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gonzalo Urtaran va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Markus Maria Eigenbauer va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Markus Maria Eigenbauer gairebé marca per a ASCENSO al minut 74 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Markus Maria Eigenbauer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.