Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Midgar Zolom (773876) - CELTA VIGO VIGO FEMENINO (433879) » 715558382: T73/J7/VII

Liga 715558382 Información oficial sobre el partido 715558382 en Hattrick

12.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VII.1001 (39037)

Midgar Zolom Alineación oficial del equipo 'Midgar Zolom' en el partido 1 - 2 CELTA VIGO VIGO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO VIGO FEMENINO' en el partido
Borja Armano (4') 1 - 0
1 - 1 Adrián Moura (15')
1 - 2 Félix Sánchez-Sola (90')
Midgar Zolom Alineación oficial del equipo 'Midgar Zolom' en el partido 1 - 2 CELTA VIGO VIGO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO VIGO FEMENINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Midgar Zolom Alineación oficial del equipo 'Midgar Zolom' en el partido 2 - 1 CELTA VIGO VIGO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'CELTA VIGO VIGO FEMENINO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Midgar Zolom

Goles Goles

  • 120 Minuto 4 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Borja Armano al minut 4, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Midgar i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Midgar va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Aitami Cobo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Midgar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roberto Núñez de Lara va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rafael Barrena.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Echezarreta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Soler de Midgar es va guanyar la targeta groga merescudament.

CELTA VIGO VIGO FEMENINO

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adrián Moura per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Jaume Vivet entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al FEMENINO, un peu providencial d'en Félix Sánchez-Sola va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Hatim Berkani va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lyuben Yotov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hatim Berkani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): 张 (Zhang) 柏鹏 (Bopeng) va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lyuben Yotov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a FEMENINO al minut 82, però el xut de 张 (Zhang) 柏鹏 (Bopeng) va topar amb la tanca defensiva.