Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS FIERAS FC (1336368) - FranCan (800478) » 715557666: T73/J11/VII

Liga 715557666 Información oficial sobre el partido 715557666 en Hattrick

09.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VII.988 (39024)

Inter de MASCU Alineación oficial del equipo 'Inter de MASCU' en el partido 4 - 0 lamad.cf Alineación oficial del equipo 'lamad.cf' en el partido
Luar Etxarmendi (61') 1 - 0
Rubén Cañaveras (84') 2 - 0
Antonio Ramos Brugarolas (88') 3 - 0
Carlos Colinas (89') 4 - 0
Inter de MASCU Alineación oficial del equipo 'Inter de MASCU' en el partido 4 - 0 lamad.cf Alineación oficial del equipo 'lamad.cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Inter de MASCU Alineación oficial del equipo 'Inter de MASCU' en el partido 5 - 0 lamad.cf Alineación oficial del equipo 'lamad.cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de MASCU

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Luar Etxarmendi va donar a Inter un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En José María Villarmea és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Rubén Cañaveras perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 108 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 88, en Jaume Llopis la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Antonio Ramos Brugarolas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Inter a 4 - 0. Carlos Colinas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Inter per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Luar Etxarmendi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José María Villarmea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Inter per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Gurendes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Ramos Brugarolas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Colinas de Inter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Inter la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaume Llopis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Ramos Brugarolas de Inter la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaume Josep Frau.

lamad.cf

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 82, en un 1 contra 1 amb el porter, però Bahri Oruk va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Gilberto Pérez de Tejada des de l'esquerra.