Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Insanos777 fc (492827) - Likecia (490165) » 715554690: T73/J8/VII

Liga 715554690 Información oficial sobre el partido 715554690 en Hattrick

19.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VII.935 (38971)

Guyota Alineación oficial del equipo 'Guyota' en el partido 1 - 1 Doc-team Alineación oficial del equipo 'Doc-team' en el partido
0 - 1 Ferenc Sunyovszky (34')
Manolo Mata Castro (37') 1 - 1
Guyota Alineación oficial del equipo 'Guyota' en el partido 1 - 1 Doc-team Alineación oficial del equipo 'Doc-team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guyota Alineación oficial del equipo 'Guyota' en el partido 3 - 2 Doc-team Alineación oficial del equipo 'Doc-team' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guyota

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manolo Mata Castro va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Guayota empatava el partit, 1 a 1, al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nicolás Fernández va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hans Landsem va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Jędrzej Puszka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Guayota va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Fabio Guidoni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Audric Pellet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Hans Landsem va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Guayota per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan José Antonio Cabarrús va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en José Antonio Cabarrús va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guayota.

Doc-team

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Ferenc Sunyovszky donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 1 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Álvaro Fernández Granados va entorpir al marcador d'en Jakob Angerer per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guayota. La jugada d'estratègia del Doc-team per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Stefano Mangini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Janusz Kwiczala va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Doc-team que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Álvaro Fernández Granados de Doc-team, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 85, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!