Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AlitasDePollo FC (1584215) - Simonet (776278) » 715554278: T73/J3/VII

Liga 715554278 Información oficial sobre el partido 715554278 en Hattrick

15.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VII.928 (38964)

FC.Real Alineación oficial del equipo 'FC.Real' en el partido 0 - 2 Simonet Alineación oficial del equipo 'Simonet' en el partido
0 - 1 Ivan Simeonov (31')
0 - 2 Yago Milán (57')
FC.Real Alineación oficial del equipo 'FC.Real' en el partido 0 - 2 Simonet Alineación oficial del equipo 'Simonet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC.Real Alineación oficial del equipo 'FC.Real' en el partido 2 - 1 Simonet Alineación oficial del equipo 'Simonet' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,1 % 15,7 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Real

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a FC.Real per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lino Peña, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): FC.Real per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Juan Pablo Sánchez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): FC.Real va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sebastián Meléndez Valdés en un 1 contra 1 amb el porter Martín Roig, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Holger Medero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Simonet

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Ivan Simeonov va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Simonet, al minut 31. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Simonet era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yago Milán va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Daniel Alberto Liñán Rubio va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Simonet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edu Serchs, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 225 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ivan Simeonov de Simonet va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronald Boonstra de Simonet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ronald Boonstra va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.