Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tierra de Barros (1462177) - gggguuuuuu (1338617) » 715549737: T73/J2/VII

Liga 715549737 Información oficial sobre el partido 715549737 en Hattrick

08.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VII.847 (38883)

Michi Gordon F.C Alineación oficial del equipo 'Michi Gordon F.C' en el partido 2 - 2 Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido
0 - 1 Jean Rougemont (4')
Víctor Venet (29') 1 - 1
1 - 2 Eduard Marsinyach (65')
Pau Cuatrecasas (87') 2 - 2
Michi Gordon F.C Alineación oficial del equipo 'Michi Gordon F.C' en el partido 2 - 2 Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Michi Gordon F.C Alineación oficial del equipo 'Michi Gordon F.C' en el partido 7 - 2 Goats Balompie Alineación oficial del equipo 'Goats Balompie' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Michi Gordon F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Víctor Venet facilitava les coses al Gordon amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 del partit, el jugador Pau Cuatrecasas de Gordon va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ignazio Fogliazza va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gabriel Radío! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Goats Balompie

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Jean Rougemont donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 65, quan Eduard Marsinyach va posar els visitants Balompie per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Pablo Andrés Catecura va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Adigo Anoumou va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Máximo Nogarola, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adigo Anoumou no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Einar Otero va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Leonhard Sickingen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Andrea Dellacasa no va ser aprofitada per en Jean Rougemont que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Pablo Andrés Catecura quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Pablo Andrés Catecura va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Máximo Nogarola va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adigo Anoumou de Balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.