Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROCKY F.C (1418161) - Rcd (991413) » 715548183: T73/J6/VII

Liga 715548183 Información oficial sobre el partido 715548183 en Hattrick

05.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VII.819 (38855)

El Gancho CF Alineación oficial del equipo 'El Gancho CF' en el partido 1 - 2 Tomatitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomatitos F.C.' en el partido
0 - 1 Vitorino José Leonel (33')
Francisco Mealla (81') 1 - 1
1 - 2 Rafael Moro (90')
El Gancho CF Alineación oficial del equipo 'El Gancho CF' en el partido 1 - 2 Tomatitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomatitos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Gancho CF Alineación oficial del equipo 'El Gancho CF' en el partido 1 - 1 Tomatitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Tomatitos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Gancho CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Després de 81 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Gancho, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Francisco Mealla de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Field Chakulimba va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jere Hevosmaa va xutar a fora.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): En Juliën Talan va fer una ràpida incursió al minut 42, però en Vitorino José Leonel no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Gancho va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Behnoud Hosseinizadeh la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Umberto Passarini va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Behnoud Hosseinizadeh, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Juliën Talan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gancho que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Umberto Passarini va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Nathan Cargill arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tomatitos F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): En Vitorino José Leonel va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 33. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 90, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Moro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andrés Toro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Andrés Toro es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Paco Cortesero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tomatitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Tomatitos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Andrés Toro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 284 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Tomatitos, Vitorino José Leonel va fallar un penal al minut 80, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Vitorino José Leonel de Tomatitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aristides Santos Branco de Tomatitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.