Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los CriptoJugones C. F. (1459256) - Cerdos Vietnamitas (1431261) » 715546805: T73/J11/VII

Liga 715546805 Información oficial sobre el partido 715546805 en Hattrick

09.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VII.794 (38830)

Los CriptoJugones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los CriptoJugones C. F.' en el partido 1 - 1 FCBniubi Alineación oficial del equipo 'FCBniubi' en el partido
0 - 1 Luis Eduardo de Herrera (23')
Belarmino Cabral (49') 1 - 1
Los CriptoJugones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los CriptoJugones C. F.' en el partido 1 - 1 FCBniubi Alineación oficial del equipo 'FCBniubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los CriptoJugones C. F. Alineación oficial del equipo 'Los CriptoJugones C. F.' en el partido 2 - 0 FCBniubi Alineación oficial del equipo 'FCBniubi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los CriptoJugones C. F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): CriptoJugones equilibrava la balança al minut 49. En Belarmino Cabral, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): CriptoJugones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Henoc Gual va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Caballero.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): CriptoJugones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexander Ramholt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hennes Azadi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hennes Azadi va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Raúl Caballero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bruno Rivale de CriptoJugones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FCBniubi

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Eduardo de Herrera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Hakim El-Mourabit va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCBniubi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hakim El-Mourabit, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Velasco Seras, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Velasco Seras va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Luis Torres López, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Rosa de FCBniubi es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): César Rosa de FCBniubi va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".