Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san esteban cf. (800896) - Barça F.c (122691) » 715546555: T73/J5/VII

Liga 715546555 Información oficial sobre el partido 715546555 en Hattrick

29.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VII.790 (38826)

fongs and peus Alineación oficial del equipo 'fongs and peus' en el partido 2 - 2 CD Rincón Alineación oficial del equipo 'CD Rincón' en el partido
Marc Carrabal (13') 1 - 0
Mauricio Eume (24') 2 - 0
2 - 1 Adjona Carreto (35')
2 - 2 Carles Maria Bennasar (56')
fongs and peus Alineación oficial del equipo 'fongs and peus' en el partido 2 - 2 CD Rincón Alineación oficial del equipo 'CD Rincón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fongs and peus Alineación oficial del equipo 'fongs and peus' en el partido 2 - 1 CD Rincón Alineación oficial del equipo 'CD Rincón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,3 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fongs and peus

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Marc Carrabal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, fongs es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): fongs va obtenir un penal al minut 24, que va llançar a la perfecció Mauricio Eume. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a fongs per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marc Carrabal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Madari Bidasoro era fer passades de llarga distància. Al minut 14 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en David Panes però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Xavi Girbés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): fongs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Beltrán da Guarda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique Gurendes.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de fongs va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Girart, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Girart va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Carrabal de fongs es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Carrabal va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que fongs va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

CD Rincón

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Adjona Carreto va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Rincón va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 35.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Carles Maria Bennasar de Rincón va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Rincón va tenir l'empat a l'abast de la mà quan 夏 (Xia) 顺君 (Shunjun) es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 250 Minuto 28 (Ocasión de falta): Christian Reppert va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 28.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Carles Maria Bennasar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rincón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en 夏 (Xia) 顺君 (Shunjun), es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Alemparte Gallardo.