Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los XI Mandamientos (441601) - Santa Justa F.C. (48879) » 715541728: T73/J2/VII

Liga 715541728 Información oficial sobre el partido 715541728 en Hattrick

08.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VII.704 (38740)

Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido 3 - 1 Ansu Fati FC Alineación oficial del equipo 'Ansu Fati FC' en el partido
Agustín Cabrio (29') 1 - 0
Diego Gorritepe (30') 2 - 0
2 - 1 César Martínez de Herrero (33')
Joan Anton Callís (34') 3 - 1
Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido 3 - 1 Ansu Fati FC Alineación oficial del equipo 'Ansu Fati FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los XI Mandamientos Alineación oficial del equipo 'Los XI Mandamientos' en el partido 1 - 2 Ansu Fati FC Alineación oficial del equipo 'Ansu Fati FC' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los XI Mandamientos

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Agustín Cabrio va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mandamientos.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Diego Gorritepe va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mandamientos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joan Anton Callís progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paciano Bringas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francisco Ramón va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Agustín Cabrio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Paciano Bringas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Jordi Siquier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Shay Cartwright va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Ussía de Mandamientos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Guillermo Moyano de Mandamientos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ansu Fati FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 33 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar César Martínez de Herrero.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Jaime Uña, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Melchor Rueda Marín de Ansu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ansu van seguir progressant per la banda dreta. David Mauri Alarcon va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.