Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Csk con la toalla (1368451) - Masillas FC (1433741) » 715539834: T73/J4/VII

Liga 715539834 Información oficial sobre el partido 715539834 en Hattrick

22.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VII.670 (38706)

LOS BORRACHOS DEL CASTELLON Alineación oficial del equipo 'LOS BORRACHOS DEL CASTELLON' en el partido 0 - 3 Masillas FC Alineación oficial del equipo 'Masillas FC' en el partido
0 - 1 Wessel 'Tulipán Rubio' van den Hoven (6')
0 - 2 Vertti Mykkänen (23')
0 - 3 Ernesto 'Il Mago' Chiara (39')
LOS BORRACHOS DEL CASTELLON Alineación oficial del equipo 'LOS BORRACHOS DEL CASTELLON' en el partido 0 - 3 Masillas FC Alineación oficial del equipo 'Masillas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOS BORRACHOS DEL CASTELLON Alineación oficial del equipo 'LOS BORRACHOS DEL CASTELLON' en el partido 0 - 5 Masillas FC Alineación oficial del equipo 'Masillas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS BORRACHOS DEL CASTELLON

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): En Diego Sanz va fer una ràpida incursió al minut 32, però en Ismo Korkiavuori no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Diego Sanz per la seva rapidesa. Al minut 65 va intentar marxar per velocitat d'en Ismo Korkiavuori, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 289 Minuto 88 (Ocasión evento especial): Diego Sanz va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 88, però no s'esperava que en Ismo Korkiavuori, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Aguinaga de BORRACHOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Masillas FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 6 (Gol de falta): En Wessel 'Tulipán Rubio' van den Hoven va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Masillas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vertti Mykkänen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ernesto 'Il Mago' Chiara va augmentar l'avantatge de Masillas a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Wessel 'Tulipán Rubio' van den Hoven va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramon Santallúsia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Morten 'El Guiri' Hangeland va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Carlos García va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Carlos García, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Masillas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Masillas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Ramon Santallúsia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Morten 'El Guiri' Hangeland, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 窦 (Dou) 兴达 (Xingda) després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ramon Santallúsia va poder desviar-lo a córner.