Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losespumosos (994996) - Nani Team (1372822) » 715539017: T73/J10/VII

Liga 715539017 Información oficial sobre el partido 715539017 en Hattrick

02.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / VII.655 (38691)

Club Olívico de Vigo Alineación oficial del equipo 'Club Olívico de Vigo' en el partido 2 - 1 Nani Team Alineación oficial del equipo 'Nani Team' en el partido
Alfons Condò (33') 1 - 0
Paúl Román (52') 2 - 0
2 - 1 廖 (Liao) 志霖 (Zhilin) (68')
Club Olívico de Vigo Alineación oficial del equipo 'Club Olívico de Vigo' en el partido 2 - 1 Nani Team Alineación oficial del equipo 'Nani Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Olívico de Vigo Alineación oficial del equipo 'Club Olívico de Vigo' en el partido 2 - 2 Nani Team Alineación oficial del equipo 'Nani Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,1 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Olívico de Vigo

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Olívico va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfons Condò, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Olívico a 2 - 0. Paúl Román va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Olívico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfonso Torres Camargo va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alfonso Torres Camargo de Olívico va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alfons Condò al minut 84 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paúl Román va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paúl Román de Olívico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Pérez de Olívico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nani Team

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Mongkol Taweesuk de Nani, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mongkol Taweesuk ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nani que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Polizois Mpakalis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Joël Tabary al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Mongkol Taweesuk va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Polizois Mpakalis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Carlos Eduardo Chaparro quasi aconsegueix empatar per Nani al minut 82, però Fernando Rodríguez Pérez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.