Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luelmo FC (1459347) - Carpetania S.D. (1366642) » 715538778: T73/J7/VII

Liga 715538778 Información oficial sobre el partido 715538778 en Hattrick

12.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VII.651 (38687)

Luelmo FC Alineación oficial del equipo 'Luelmo FC' en el partido 2 - 0 Hansels & Gretels Alineación oficial del equipo 'Hansels & Gretels' en el partido
Damianos Koumpouris (67') 1 - 0
Vidor Lakatos (89') 2 - 0
Luelmo FC Alineación oficial del equipo 'Luelmo FC' en el partido 2 - 0 Hansels & Gretels Alineación oficial del equipo 'Hansels & Gretels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Luelmo FC Alineación oficial del equipo 'Luelmo FC' en el partido 3 - 0 Hansels & Gretels Alineación oficial del equipo 'Hansels & Gretels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luelmo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Luelmo va ser Damianos Koumpouris.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Luelmo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vidor Lakatos progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Damianos Koumpouris arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Damianos Koumpouris, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Luelmo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ibrahim Qaim, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ibrahim Qaim va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manuel Vidal Moragas rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Hansels & Gretels

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hansels, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Álvaro Puente va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pablo Menéndez no va ser aprofitada per en Sergio Menéndez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Menéndez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.