Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Nonis (777240) - chuek (438435) » 715538110: T73/J8/VII

Liga 715538110 Información oficial sobre el partido 715538110 en Hattrick

19.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VII.639 (38675)

Alimp football club Alineación oficial del equipo 'Alimp football club' en el partido 2 - 0 CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL' en el partido
Jesús Güibas (33') 1 - 0
Filomeno Castrelo (69') 2 - 0
Alimp football club Alineación oficial del equipo 'Alimp football club' en el partido 2 - 0 CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alimp football club Alineación oficial del equipo 'Alimp football club' en el partido 3 - 1 CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimp football club

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): football prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Jesús Güibas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Filomeno Castrelo va augmentar la diferència de football a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manolo Yecora va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Filomeno Castrelo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Basilio Gabancho de football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Basilio Gabancho es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

CIUDAD DE LEVANTE -VILLARREAL

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): -VILLARREAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Rigoberto Mena va quedar-se sol davant el porter Aitor Urquijo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Bugallo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ignacio Moleiro que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Manuel Bugallo va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rigoberto Mena va fer una magnífica centrada, però la rematada de Johnny Castle va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Johnny Castle, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Johnny Castle de -VILLARREAL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.