Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tampones de Punta (1457761) - Olives d'Hostafrancs (1433188) » 715536096: T73/J8/VII

Liga 715536096 Información oficial sobre el partido 715536096 en Hattrick

19.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VII.603 (38639)

Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 3 - 3 Arienza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arienza C.F.' en el partido
Paco Rubalcaba (21') 1 - 0
Paco Rubalcaba (26') 2 - 0
Damià Cuffi (69') 3 - 0
3 - 1 Nahuel Casasayes (83')
3 - 2 Nahuel Casasayes (85')
3 - 3 Agustín González Asarta (86')
Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 3 - 3 Arienza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arienza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tampones de Punta Alineación oficial del equipo 'Tampones de Punta' en el partido 3 - 0 Arienza C.F. Alineación oficial del equipo 'Arienza C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampones de Punta

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Paco Rubalcaba, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tampones es posava per davant!
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tampones va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Rubalcaba des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tampones pel centre va donar un gran resultat: el gol de Damià Cuffi va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Sanz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tampones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Víctor Quintanal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Sanz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo César Iduarte per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ángel Cuervo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Pablo César Iduarte gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Cuervo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Damià Cuffi va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, José Donís de Tampones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Arienza C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Arienza va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Nahuel Casasayes va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Nahuel Casasayes de Arienza després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Agustín González Asarta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gonzalo Desguell, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Tampones, però Samuel Becerril no va poder encertar el xut.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Arienza van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 88 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Roberto Rainer, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nahuel Casasayes de Arienza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.