Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paquets CF (313777) - Millonarios de Villalba (1370659) » 715534901: T73/J4/VII

Liga 715534901 Información oficial sobre el partido 715534901 en Hattrick

22.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VII.582 (38618)

Atletico de Istanbul Alineación oficial del equipo 'Atletico de Istanbul' en el partido 1 - 2 Cas Perets F. C. Alineación oficial del equipo 'Cas Perets F. C. ' en el partido
0 - 1 Javier Donesteve (25')
0 - 2 Víctor Fuenllana (75')
Jesús Antonio Vela (84') 1 - 2
Atletico de Istanbul Alineación oficial del equipo 'Atletico de Istanbul' en el partido 1 - 2 Cas Perets F. C. Alineación oficial del equipo 'Cas Perets F. C. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico de Istanbul Alineación oficial del equipo 'Atletico de Istanbul' en el partido 2 - 2 Cas Perets F. C. Alineación oficial del equipo 'Cas Perets F. C. ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Istanbul

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jesús Antonio Vela, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Víctor Fuenllana va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Burguès, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Mitko Kostadinov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Juan Antonio De la Maza va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 200 Minuto 76 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 76. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Josep Vicenç Amalrich la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Cas Perets F. C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Javier Donesteve, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Víctor Fuenllana de Perets va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Javier Donesteve de Perets, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Perets quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego de la Mata va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Anxo Loira va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Mauro Veloso de Perets va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mauro Veloso se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.