Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

[email protected] 2 (801759) - Dragones del Krinn 2 (992921) » 715533480: T73/J12/VII

Liga 715533480 Información oficial sobre el partido 715533480 en Hattrick

16.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VII.556 (38592)

[email protected] Alineación oficial del equipo 'azamorapintado@gmail.com' en el partido 0 - 0 Dragones del Krinn Alineación oficial del equipo 'Dragones del Krinn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
[email protected] Alineación oficial del equipo 'azamorapintado@gmail.com' en el partido 2 - 1 Dragones del Krinn Alineación oficial del equipo 'Dragones del Krinn' en el partido
Tiene mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

[email protected]

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Calixto Araluce va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): azamorapintado@gmai va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Clar Montes en un 1 contra 1 amb el porter Jorge García de Carranque, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Fernando Pizarro del azamorapintado@gmai ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Clar Montes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de azamorapintado@gmai a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Calixto Araluce va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): azamorapintado@gmai per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 70, quan Jesús Pelluch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Pelluch de azamorapintado@gmai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dragones del Krinn

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Abilio Albeos quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Cătălin Mureşan de Dragones, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 53, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Quebrada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 76 minuts de joc, Cèsar Respecte semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Quebrada de Dragones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.