Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc REYES BUL (1595392) - Real Betis Balompié (493379) » 715530969: T73/J14/VII

Liga 715530969 Información oficial sobre el partido 715530969 en Hattrick

30.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VII.511 (38547)

fc REYES BUL Alineación oficial del equipo 'fc REYES BUL' en el partido 1 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
Quim Cots (6') 1 - 0
1 - 1 Marçal Niubò (78')
fc REYES BUL Alineación oficial del equipo 'fc REYES BUL' en el partido 1 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
fc REYES BUL Alineación oficial del equipo 'fc REYES BUL' en el partido 6 - 1 Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc REYES BUL

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): REYES prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Quim Cots va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Álex Puelles va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan María Sánchez Peralta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Raphaël Dufrane de REYES va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan María Sánchez Peralta va ridiculitzar a en Ireber Eiheraborda amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 224 Minuto 79 (Ocasión de penalti): REYES es va veure beneficiat per la polèmica al minut 79, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Álex Puelles va relliscar al moment de fer el xut i el porter Keith Hamilton no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Daniel Oriol Fabra va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Keith Hamilton va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Álex Puelles quasi dona a REYES l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Real Betis Balompié

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marçal Niubò de Balompié marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Brandomil Andrés va fer una jugada per la banda esquerra, però Manoel Ventín va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): Amb 22 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Marçal Niubò va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompié va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Manzanedo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Garry Toria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Manzanedo de Balompié es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.