Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helmantica CF (314121) - Jugueteria Manchatoys (1580146) » 715530008: T73/J12/VII

Liga 715530008 Información oficial sobre el partido 715530008 en Hattrick

16.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VII.494 (38530)

Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 4 - 2 Jugueteria Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Jugueteria Manchatoys' en el partido
Alberto Rodríguez Aznar (8') 1 - 0
Barna Tischner (43') 2 - 0
2 - 1 José Idoyeta (44')
2 - 2 José Idoyeta (44')
Bud Masson (75') 3 - 2
Gian Paolo Visentin (91') 4 - 2
Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 4 - 2 Jugueteria Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Jugueteria Manchatoys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido 6 - 1 Jugueteria Manchatoys Alineación oficial del equipo 'Jugueteria Manchatoys' en el partido
Tiene mala suerte 6.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helmantica CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Žarko Šporar entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Helmantica, un peu providencial d'en Alberto Rodríguez Aznar va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Barna Tischner va augmentar l'avantatge de Helmantica a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Helmantica contenien la respiració mentre en Bud Masson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Helmantica va aconseguir el 4 - 2 quan Gian Paolo Visentin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Johan Dáger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Helmantica.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 52 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jorge 'Bazooka' Díez de Medina va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Helmantica va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Johan Dáger en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Echaniz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Jugueteria Manchatoys

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Homer Seeböck és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en José Idoyeta perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 160 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 del partit, José Idoyeta va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Roger Mola va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Jugueteria a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Duncan Westman-Hill va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.