Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Aegyssus Tulcea CF (995708) - pinar c d (308562) » 715529121: T73/J14/VII

Liga 715529121 Información oficial sobre el partido 715529121 en Hattrick

30.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VII.478 (38514)

Club Aegyssus Tulcea CF Alineación oficial del equipo 'Club Aegyssus Tulcea CF' en el partido 2 - 0 pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido
Pietro Antonio Bellanca (22') 1 - 0
Flawian Werbiński (77') 2 - 0
Club Aegyssus Tulcea CF Alineación oficial del equipo 'Club Aegyssus Tulcea CF' en el partido 2 - 0 pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Aegyssus Tulcea CF Alineación oficial del equipo 'Club Aegyssus Tulcea CF' en el partido 0 - 1 pinar c d Alineación oficial del equipo 'pinar c d' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Aegyssus Tulcea CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Pietro Antonio Bellanca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Aegyssus.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Flawian Werbiński va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Aegyssus i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 30 minuts, el Aegyssus va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Win Min Latt, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Aegyssus van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Angelo Wäch no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Aegyssus sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pietro Antonio Bellanca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

pinar c d

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Carlos Augusto Campos Mello va xutar magistralment una falta al minut 9 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 260 Minuto 74 (Ocasión de falta): En Carlos Augusto Campos Mello va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Augustin Aleman va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mario Rodrigo Ibaizábal rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip pinar Mario Rodrigo Ibaizábal quasi marca al minut 83 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Telmo Rocha l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Carlos Augusto Campos Mello l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.