Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pokemones FC (772149) - REU Real Eiró United (1435527) » 715528771: T73/J11/VII

Liga 715528771 Información oficial sobre el partido 715528771 en Hattrick

09.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VII.472 (38508)

Pokemones FC Alineación oficial del equipo 'Pokemones FC' en el partido 2 - 2 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Cèsar Llardén (3') 1 - 0
Adolfo Morón (24') 2 - 0
2 - 1 Ernesto Sisandes (56')
2 - 2 Angelo Mir (82')
Pokemones FC Alineación oficial del equipo 'Pokemones FC' en el partido 2 - 2 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pokemones FC Alineación oficial del equipo 'Pokemones FC' en el partido 0 - 1 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pokemones FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): El Pokemones era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cèsar Llardén va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pokemones van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Adolfo Morón.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pokemones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ismael Vallearena va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Ángel Dengra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdelwahhab Chakiri va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 224 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 89, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Manuel Villamizar sempre els tira per la dreta i en Abdelwahhab Chakiri, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 56 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ernesto Sisandes.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Angelo Mir va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Félix Roca va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Nicola Suprozzo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip United Inocencio Alsina quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Romualdo Asperelo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de United a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Félix Roca va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Romualdo Asperelo al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 253 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): United van seguir progressant per la banda dreta. David Cabrales va tenir la seva oportunitat al minut 28, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rafael Quintans va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Romualdo Asperelo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.