Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Baixo Miño (775510) - CDF Villafria (797868) » 715528269: T73/J11/VII

Liga 715528269 Información oficial sobre el partido 715528269 en Hattrick

09.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / VII.463 (38499)

UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 1 - 4 CDF Villafria Alineación oficial del equipo 'CDF Villafria' en el partido
0 - 1 Marcos Panóias (33')
0 - 2 Ciprianinho Mosqueiro (35')
0 - 3 Laurent Martinez (48')
Massimiliano Felici (57') 1 - 3
1 - 4 Alejo Gigena (61')
UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 1 - 4 CDF Villafria Alineación oficial del equipo 'CDF Villafria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 1 - 3 CDF Villafria Alineación oficial del equipo 'CDF Villafria' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 81,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Baixo Miño

Goles Goles

  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Miño no perdien la fe, i al minut 57 del partit, Massimiliano Felici va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Matthias Redinger marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Roberto Gabiola que va xutar a fora per molt poc.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Carlos Anguita va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Miño.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Massimiliano Felici de Miño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Massimiliano Felici va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Enrique Peñuela de Miño va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CDF Villafria

Goles Goles

  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Marcos Panóias de Villafria va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ciprianinho Mosqueiro de Villafria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Laurent Martinez de Villafria va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Alejo Gigena va augmentar l'avantatge de Villafria a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Raimi Ahlonsou quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Laurent Martinez quasi marca en una jugada assajada de córner que Levente Kilián havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Guy Coucke va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Marcos Panóias va estar a punt de posar per davant a Villafria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mauro Blázquez va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Mauro Blázquez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fortunat Ehlerding, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Balthasar Hauswirth, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Villafria va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Balthasar Hauswirth de Villafria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.