Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Cachopea (120649) - LosJanets (1334356) » 715526880: T73/J14/VII

Liga 715526880 Información oficial sobre el partido 715526880 en Hattrick

30.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VII.438 (38474)

Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 2 - 1 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
Andrea Marincola (35') 1 - 0
Filogonio Congostro (55') 2 - 0
2 - 1 Mikel Sanz (74')
Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 2 - 1 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chocolate sexy, F.C. Alineación oficial del equipo 'Chocolate sexy, F.C.' en el partido 3 - 1 Makati FC Alineación oficial del equipo 'Makati FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chocolate sexy, F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Chocolate, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Andrea Marincola per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chocolate va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Filogonio Congostro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Chocolate va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Filogonio Congostro en un 1 contra 1 amb el porter Josep Joan Puigdellívol, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Andrea Marincola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chocolate a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cătălin Brescan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Chocolate va estar a punt de marcar quan Blai Botet va fer una passada impressionant a Cătălin Brescan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Paco De la Flor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Andrea Marincola de Chocolate gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elodio Barriomartín de Chocolate es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Makati FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 74 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Mikel Sanz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Makati va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Makati, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En David Barella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Jesús Caramani va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Blai Botet.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Regino Prados va ser clau en la jugada d'atac de Makati al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jesús Caramani, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.