Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Fuengirola (1578248) - flojiblandos team (1586190) » 715525740: T73/J9/VII

Liga 715525740 Información oficial sobre el partido 715525740 en Hattrick

26.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VII.418 (38454)

C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 4 - 0 flojiblandos team Alineación oficial del equipo 'flojiblandos team' en el partido
Assaye Beugré (31') 1 - 0
José Ramón Revilla (39') 2 - 0
Casiano Coldeira (40') 3 - 0
José Ramón Revilla (74') 4 - 0
C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 4 - 0 flojiblandos team Alineación oficial del equipo 'flojiblandos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Fuengirola Alineación oficial del equipo 'C.F. Fuengirola' en el partido 2 - 2 flojiblandos team Alineación oficial del equipo 'flojiblandos team' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Fuengirola

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Assaye Beugré de Fuengirola aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José Ramón Revilla, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Fuengirola.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): El jugador Casiano Coldeira de Fuengirola es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En José Ramón Revilla va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Assaye Beugré, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pedro Olmeda va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Assaye Beugré de Fuengirola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

flojiblandos team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Pedro Cruzat quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 19 la va desaprofitar Paco de la Sierra de flojiblandos, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Cruzat quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ivar Bjerring va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fuengirola. La jugada d'estratègia del flojiblandos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Fredrik Olsson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Kilian Cazin va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Justo Calasanz no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Fausto Ventura de flojiblandos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fausto Ventura de flojiblandos va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".