Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esquirols (1367283) - Suburban Rebels FC (1582546) » 715525037: T73/J1/VII

Liga 715525037 Información oficial sobre el partido 715525037 en Hattrick

01.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VII.406 (38442)

Esquirols Alineación oficial del equipo 'Esquirols' en el partido 2 - 2 Suburban Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Suburban Rebels FC' en el partido
0 - 1 Fernando Cabaspre (15')
Carles Milà (59') 1 - 1
Alejandro Herrera (83') 2 - 1
2 - 2 Genís Bassols (86')
Esquirols Alineación oficial del equipo 'Esquirols' en el partido 2 - 2 Suburban Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Suburban Rebels FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esquirols Alineación oficial del equipo 'Esquirols' en el partido 3 - 1 Suburban Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Suburban Rebels FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esquirols

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Esquirols s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carles Milà que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 59 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alejandro Herrera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Esquirols es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Esquirols va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Muntanyà en un 1 contra 1 amb el porter Ignacio Vidanes, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Jesús Muntanyà de Esquirols va intentar batre la porteria rival al minut 36 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Carles Milà va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Mauro Núñez-Robles de Esquirols va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Suburban Rebels FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El Rebels FC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fernando Cabaspre va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rebels FC eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 86, Genís Bassols va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Fernando Cabaspre va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Salva Echerreaga va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Buch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Matienzo al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Josep Buch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Buch.