Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azucena FC (1582213) - CD. Barcelona (779881) » 715521804: T73/J5/VII

Liga 715521804 Información oficial sobre el partido 715521804 en Hattrick

29.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VII.348 (38384)

FC Engines Alineación oficial del equipo 'FC Engines' en el partido 1 - 4 Biesconsin F.C. Alineación oficial del equipo 'Biesconsin F.C.' en el partido
0 - 1 Santiago Bailén (3')
0 - 2 Santiago Bailén (7')
0 - 3 Josep Maria Serradelarca (26')
0 - 4 Mario Rodrigo Company (38')
Juliano Lanuza Conesa (60') 1 - 4
FC Engines Alineación oficial del equipo 'FC Engines' en el partido 1 - 4 Biesconsin F.C. Alineación oficial del equipo 'Biesconsin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Engines Alineación oficial del equipo 'FC Engines' en el partido 2 - 2 Biesconsin F.C. Alineación oficial del equipo 'Biesconsin F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Engines

Goles Goles

  • 100 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Juliano Lanuza Conesa anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Engines va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Edmundo Zeballos va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però David Alemán va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Engines van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Quique Filomena no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant David Alemán i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Engines, però el xut de Edmundo Zeballos va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amat Trobat de Engines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Biesconsin F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 3 minuts quan Rubén Iztueta va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Santiago Bailén, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): En Santiago Bailén va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.
  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Biesconsin va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Santiago Bailén, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Josep Maria Serradelarca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Mario Rodrigo Company des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfonso Viedes després de 6 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Martín Monis Beltrán va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ionuţ Rojişteanu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Martín Monis Beltrán, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Rubén Iztueta de Biesconsin va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Santiago Bailén va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ionuţ Rojişteanu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomàs Basart.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Bailén de Biesconsin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.