Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JCR Baganes (1430507) - RAKDAJAN (440515) » 715518625: T73/J8/VII

Liga 715518625 Información oficial sobre el partido 715518625 en Hattrick

19.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VII.291 (38327)

VIKINGOS DE RACING FERROL Alineación oficial del equipo 'VIKINGOS DE RACING FERROL' en el partido 1 - 2 RAKDAJAN Alineación oficial del equipo 'RAKDAJAN' en el partido
Quique Derrech (4') 1 - 0
1 - 1 Ginés Alicante (42')
1 - 2 Fernando Barú (44')
VIKINGOS DE RACING FERROL Alineación oficial del equipo 'VIKINGOS DE RACING FERROL' en el partido 1 - 2 RAKDAJAN Alineación oficial del equipo 'RAKDAJAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VIKINGOS DE RACING FERROL Alineación oficial del equipo 'VIKINGOS DE RACING FERROL' en el partido 1 - 4 RAKDAJAN Alineación oficial del equipo 'RAKDAJAN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIKINGOS DE RACING FERROL

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VIKINGOS contenien la respiració mentre en Quique Derrech s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Bodoque de VIKINGOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Bodoque se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Ananiev de VIKINGOS es va guanyar la targeta groga merescudament.

RAKDAJAN

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ginés Alicante de RAKDAJAN va marcar de penal l'empat al minut 42.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fernando Barú va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): RAKDAJAN va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marcos Mantilla que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Martin Schöllhuber va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RAKDAJAN van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ernesto Valdeboys, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Ernesto Valdeboys va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ioan Constantin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RAKDAJAN a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Simeón Bujeda va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Matteo Aguirre va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.