Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. D. Chanclas (1418595) - Juventus de Turón (312232) » 715515989: T73/J7/VII

Liga 715515989 Información oficial sobre el partido 715515989 en Hattrick

12.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VII.244 (38280)

U. D. Chanclas Alineación oficial del equipo 'U. D. Chanclas' en el partido 3 - 0 Tarraco Power Alineación oficial del equipo 'Tarraco Power' en el partido
Mikael Tolppi (24') 1 - 0
Matteo Pensa (36') 2 - 0
Peter Hughes (77') 3 - 0
U. D. Chanclas Alineación oficial del equipo 'U. D. Chanclas' en el partido 3 - 0 Tarraco Power Alineación oficial del equipo 'Tarraco Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. Chanclas Alineación oficial del equipo 'U. D. Chanclas' en el partido 2 - 1 Tarraco Power Alineación oficial del equipo 'Tarraco Power' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Chanclas

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mikael Tolppi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 24, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Chanclas, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Chanclas sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Matteo Pensa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Peter Hughes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Chanclas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Florian Windberg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Robustiano Almogrote.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Ferdinando Telese va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chanclas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Matteo Pensa gairebé marca per a Chanclas al minut 37 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robustiano Almogrote al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan David Araujo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 42 quan Florian Windberg de Chanclas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Chanclas van sortir al contraatac al minut 49, però Florian Windberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): Chanclas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Paweł Szok va anar a parar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Chanclas ho intentava per la dreta per mitjà de Peter Hughes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Pensa de Chanclas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tarraco Power

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 35 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ştefan Proca, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.