Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sagrera City FC (1581766) - Denia CD (1365168) » 715515907: T73/J1/VII

Liga 715515907 Información oficial sobre el partido 715515907 en Hattrick

01.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VII.243 (38279)

Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido 3 - 1 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
0 - 1 Amadeu Bohigas (37')
Ivan Michieli (38') 1 - 1
Carl Hörlen (48') 2 - 1
Víctor Casasana (56') 3 - 1
Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido 3 - 1 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sagrera City FC Alineación oficial del equipo 'Sagrera City FC' en el partido 1 - 2 A.D Cervezas La Internacional Alineación oficial del equipo 'A.D Cervezas La Internacional' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagrera City FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ivan Michieli va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sagrera empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Carl Hörlen va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sagrera i marcant el 2 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Casasana va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Manolo Cuchiaro va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Vea va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Odín Arcaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

A.D Cervezas La Internacional

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Pablo Guexar del Internacional va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Amadeu Bohigas que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Olain Kurutxeta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Internacional la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Nouri El-Allouchi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 55 en Olain Kurutxeta ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Pablo Guexar el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Internacional van seguir progressant per la banda dreta. Olain Kurutxeta va tenir la seva oportunitat al minut 57, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Gianni Riscossa quasi redueix la diferència al marcador al minut 90, però una gran estirada d'en Òscar Auger va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Arboleya de Internacional va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Patruno de Internacional es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quim Fontanet de Internacional va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.