Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machenster Linux (1435028) - Capryateam (440303) » 715514272: T73/J12/VII

Liga 715514272 Información oficial sobre el partido 715514272 en Hattrick

16.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VII.213 (38249)

Machenster Linux Alineación oficial del equipo 'Machenster Linux' en el partido 2 - 0 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
Viliam Välilehto (77') 1 - 0
Tonny Hjort (79') 2 - 0
Machenster Linux Alineación oficial del equipo 'Machenster Linux' en el partido 2 - 0 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Machenster Linux Alineación oficial del equipo 'Machenster Linux' en el partido 2 - 0 Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machenster Linux

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 77 gràcies a la jugada de Viliam Välilehto, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Machenster va aconseguir el 2 - 0 quan Tonny Hjort va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 30, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Tonny Hjort sempre els tira per la dreta i en Dani Vaquer, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noël Thyssen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Machenster van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Viliam Välilehto, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jeffery Broddelez.

Capryateam

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Capryateam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julio Campo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Jaume Sala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ricard Moliner, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.