Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruttys UD (123890) - bowling for CIEMAT (990440) » 715512966: T73/J7/VII

Liga 715512966 Información oficial sobre el partido 715512966 en Hattrick

12.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VII.190 (38226)

Realina CF Alineación oficial del equipo 'Realina CF' en el partido 1 - 4 Ikechuku Alineación oficial del equipo 'Ikechuku ' en el partido
0 - 1 Marko Petersson (7')
Hilmar Schachter (48') 1 - 1
1 - 2 Béla Sándor (80')
1 - 3 Lou Toussaint (82')
1 - 4 Pep Beleta (84')
Realina CF Alineación oficial del equipo 'Realina CF' en el partido 1 - 4 Ikechuku Alineación oficial del equipo 'Ikechuku ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Realina CF Alineación oficial del equipo 'Realina CF' en el partido 2 - 1 Ikechuku Alineación oficial del equipo 'Ikechuku ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,2 % 34,5 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Realina CF

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Realina va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Hilmar Schachter, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique López Obregón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Thomas-Werner Oslo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 9, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Realina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hilmar Schachter va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eduardo Gurpergui.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 79 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Hilmar Schachter va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Gotor.

Ikechuku

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Marko Petersson va posar els visitants Ikechuku per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan Béla Sándor va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Ikechuku.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lou Toussaint de Ikechuku l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 82 de partit.
  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Pep Beleta rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Òscar Casulleres, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 4 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Ismael Silván va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Béla Sándor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Raúl Martín González, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Coyro de Ikechuku es va guanyar la targeta groga merescudament.