Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berriverzas (1335348) - Batakada (437224) » 715510277: T73/J7/VII

Liga 715510277 Información oficial sobre el partido 715510277 en Hattrick

12.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VII.142 (38178)

Berriverzas Alineación oficial del equipo 'Berriverzas' en el partido 1 - 0 Atlético Callosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Callosa' en el partido
Nico Fuensalida (33') 1 - 0
Berriverzas Alineación oficial del equipo 'Berriverzas' en el partido 1 - 0 Atlético Callosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Callosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Berriverzas Alineación oficial del equipo 'Berriverzas' en el partido 6 - 0 Atlético Callosa Alineación oficial del equipo 'Atlético Callosa' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berriverzas

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Berriverzas, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Nico Fuensalida per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Timoteu Capella va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Jorge Soto Carvajal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabian Bidenharn va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivano Vitolo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Matias Bertelsen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Soto Carvajal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nico Fuensalida. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nico Fuensalida de Berriverzas es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabian Bidenharn de Berriverzas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Callosa

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local İsmail Hakkı Doğu va desviar el xut final de Ricardo Ferro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Fernando Gómez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però İsmail Hakkı Doğu va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Gómez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luis Ruiz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Francisco Fernando Robalo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Diego Torrego de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.