Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

silents f.c (995277) - Federico Talleres (1596983) » 715509142: T73/J3/VII

Liga 715509142 Información oficial sobre el partido 715509142 en Hattrick

15.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VII.122 (38158)

CF TORRENT DE MAR Alineación oficial del equipo 'CF TORRENT DE MAR' en el partido 3 - 0 Los Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Los Amigos de la Sepia' en el partido
Guillermo Foraster (26') 1 - 0
Víctor Quijano (27') 2 - 0
Iván Posadas (84') 3 - 0
CF TORRENT DE MAR Alineación oficial del equipo 'CF TORRENT DE MAR' en el partido 3 - 0 Los Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Los Amigos de la Sepia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF TORRENT DE MAR Alineación oficial del equipo 'CF TORRENT DE MAR' en el partido 5 - 0 Los Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Los Amigos de la Sepia' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF TORRENT DE MAR

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Guillermo Foraster, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TORRENT es posava per davant!
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Quijano va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Iván Posadas va incrementar l'avantatge de TORRENT amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TORRENT, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Rafael Nevado va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TORRENT van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcos Villamayor, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Segura no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcos Villamayor estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Los Amigos de la Sepia

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Roger Brescó va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 29 en Agustín Henin va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marius Bărbărie va impedir que reduïssin les diferències al marcador.