Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Betancuria (122484) - S.D. Iraila (1597486) » 715508772: T73/J9/VII

Liga 715508772 Información oficial sobre el partido 715508772 en Hattrick

26.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VII.115 (38151)

Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Rebels FC' en el partido 4 - 0 the straw hat pirates Alineación oficial del equipo 'the straw hat pirates' en el partido
Salvador Ambrona (31') 1 - 0
Juan Camino (40') 2 - 0
Jorge De la Calle (83') 3 - 0
Luis Madero (89') 4 - 0
Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Rebels FC' en el partido 4 - 0 the straw hat pirates Alineación oficial del equipo 'the straw hat pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebels FC Alineación oficial del equipo 'Rebels FC' en el partido 3 - 0 the straw hat pirates Alineación oficial del equipo 'the straw hat pirates' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebels FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Salvador Ambrona va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Rebels, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Camino es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Rebels va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jorge De la Calle va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Rebels al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Luis Madero. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Luis Madero va sorprendre Iñaki Panero amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jorge De la Calle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Salvador Ambrona de Rebels va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Salvador Ambrona gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iñaki Panero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jorge Sanz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Francisco de Asís Rubio Escudero de Rebels va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

the straw hat pirates

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Enrique Trujillo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pancracio Villagarcía de pirates es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.