Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guindillas FC (488106) - MANJOU (1460140) » 715508535: T73/J6/VII

Liga 715508535 Información oficial sobre el partido 715508535 en Hattrick

05.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VII.111 (38147)

Guindillas FC Alineación oficial del equipo 'Guindillas FC' en el partido 1 - 2 MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido
0 - 1 Ramon Comaposada (63')
Marco Antonio Lapuente Martínez (64') 1 - 1
1 - 2 Roman Derkach (82')
Guindillas FC Alineación oficial del equipo 'Guindillas FC' en el partido 1 - 2 MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guindillas FC Alineación oficial del equipo 'Guindillas FC' en el partido 2 - 0 MANJOU Alineación oficial del equipo 'MANJOU' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guindillas FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Guindillas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marco Antonio Lapuente Martínez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nabar Bidaur, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Pérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Marco Antonio Lapuente Martínez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guindillas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Elías Filgueiras de Guindillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MANJOU

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ramon Comaposada era molt més ràpid que el defensa Moisés Urquiaga. Al minut 63, el jugador de MANJOU va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador de MANJOU Roman Derkach va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Adrián Inturia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Cristóbal Gómez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Adrián Inturia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Radomir Trojnar de MANJOU, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MANJOU a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pablo Sánchez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ramon Comaposada ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.