Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malinois F.C. (794218) - barbetix (1421444) » 715508511: T73/J14/VII

Liga 715508511 Información oficial sobre el partido 715508511 en Hattrick

30.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VII.110 (38146)

Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 0 - 2 AC3 REAL MADRID Alineación oficial del equipo 'AC3 REAL MADRID' en el partido
0 - 1 Sergio Ensuyo (5')
0 - 2 Sergio Ensuyo (57')
Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 0 - 2 AC3 REAL MADRID Alineación oficial del equipo 'AC3 REAL MADRID' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calella CF Alineación oficial del equipo 'Calella CF' en el partido 1 - 1 AC3 REAL MADRID Alineación oficial del equipo 'AC3 REAL MADRID' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calella CF

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en August Bordàs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calella va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a August Bordàs, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Calella va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Raúl Elguezabal va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Federico Gaztañeta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Fuica de Calella es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 73, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Fuica de Calella es va guanyar la targeta groga merescudament.

AC3 REAL MADRID

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de MADRID amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Sergio Ensuyo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Jaime Ramírez Togores estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sergio Ensuyo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): MADRID quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan David Cillerero va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jaime Ramírez Togores de MADRID va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 19 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Xesús Arrojo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Àngel Boira va estar atent i va desviar la pilota a córner.