Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cordoba FC (993502) - The Lion (1585781) » 715508167: T73/J12/VII

Liga 715508167 Información oficial sobre el partido 715508167 en Hattrick

16.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VII.104 (38140)

Real Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Real Cordoba FC' en el partido 0 - 1 The Lion Alineación oficial del equipo 'The Lion' en el partido
0 - 1 Joost Notredame (23')
Real Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Real Cordoba FC' en el partido 0 - 1 The Lion Alineación oficial del equipo 'The Lion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Real Cordoba FC' en el partido 1 - 1 The Lion Alineación oficial del equipo 'The Lion' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cordoba FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Cordoba van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Fabián Ciguerondo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Albella de Cordoba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonzalo Cervilla.

The Lion

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lion. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joost Notredame xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Mathias Leroy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Farrés, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 20 minuts, el Lion va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lion va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Mirosław Korowaj va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lion sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mirosław Korowaj, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.