Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real medrid (118141) - Lithuanian Team (1582602) » 715506669: T73/J1/VII

Liga 715506669 Información oficial sobre el partido 715506669 en Hattrick

01.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VII.78 (38114)

real medrid Alineación oficial del equipo 'real medrid' en el partido 0 - 1 CSKA LA CAMISETA Alineación oficial del equipo 'CSKA LA CAMISETA' en el partido
0 - 1 Nouri Bouderbala (74')
real medrid Alineación oficial del equipo 'real medrid' en el partido 0 - 1 CSKA LA CAMISETA Alineación oficial del equipo 'CSKA LA CAMISETA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real medrid Alineación oficial del equipo 'real medrid' en el partido 2 - 0 CSKA LA CAMISETA Alineación oficial del equipo 'CSKA LA CAMISETA' en el partido
Tiene mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real medrid

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): medrid va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Galarreta en un 1 contra 1 amb el porter Jagoba Uranoa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de medrid va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Ignacio Marañón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): medrid va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Gerardo Unzaga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jagoba Uranoa.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): medrid va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Pedro Ignacio Marañón va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El medrid va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Javier Bécquer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Echalar de medrid va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CSKA LA CAMISETA

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nouri Bouderbala quedar desmarcat i marcar per a CAMISETA al minut 74. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ivan Gomila va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jagoba Uranoa de CAMISETA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ivan Gomila al minut 64 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Villarén es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.