Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR (1367898) - Lladoners (990321) » 715506384: T73/J14/VII

Liga 715506384 Información oficial sobre el partido 715506384 en Hattrick

30.09.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VII.72 (38108)

ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR' en el partido 2 - 3 Lladoners Alineación oficial del equipo 'Lladoners' en el partido
0 - 1 Manuel Capisagasti (14')
0 - 2 Máximo Velón (38')
Valentin Gúlúbov (61') 1 - 2
Dani Dempere (71') 2 - 2
2 - 3 Manuel Capisagasti (89')
ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR' en el partido 2 - 3 Lladoners Alineación oficial del equipo 'Lladoners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR' en el partido 4 - 1 Lladoners Alineación oficial del equipo 'Lladoners' en el partido
Tiene mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZARAGOZA ESCRIBA ASCENSOR

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Valentin Gúlúbov de ZARAGOZA va demostrar les seves habilitats al minut 61 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del ZARAGOZA amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Dani Dempere en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Horst Rolauffs va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Gúlúbov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Màxim Selfa va entorpir al marcador d'en Urbico Benedito per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el ZARAGOZA va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dani Dempere no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Valentin Gúlúbov quasi empata el partit per a ZARAGOZA, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Màxim Selfa va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a ZARAGOZA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Moisés Santana, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesto Navarro.

Lladoners

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, Fèlix Torramilans va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Capisagasti va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Máximo Velón de Lladoners va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lladoners prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Manuel Capisagasti.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lladoners van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Varona Rojas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Enrique Pidal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ignacio Pardo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Lladoners van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Abdezzahir Ben-Brahim, però la pilota va sortir per sobre del travesser.