Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berenjenas F.C (1436831) - Turón CF (1582846) » 715506191: T73/J8/VII

Liga 715506191 Información oficial sobre el partido 715506191 en Hattrick

19.08.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / VII.69 (38105)

Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Berenjenas F.C' en el partido 3 - 0 LA ROMANILLA FC Alineación oficial del equipo 'LA ROMANILLA FC' en el partido
Joachim Ottobrunn (43') 1 - 0
Federico Álvarez (44') 2 - 0
Salvatore Mistrorigo (63') 3 - 0
Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Berenjenas F.C' en el partido 3 - 0 LA ROMANILLA FC Alineación oficial del equipo 'LA ROMANILLA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berenjenas F.C Alineación oficial del equipo 'Berenjenas F.C' en el partido 2 - 1 LA ROMANILLA FC Alineación oficial del equipo 'LA ROMANILLA FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjenas F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Berenjenas s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Joachim Ottobrunn per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En Charbel Abbo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Federico Álvarez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Berenjenas va augmentar la diferència quan Salvatore Mistrorigo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Cosme Murillo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En José Luis Galdeano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Berenjenas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Porfírio Ramalho va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Salvatore Mistrorigo de Berenjenas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Joachim Ottobrunn després que el jugador de Berenjenas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

LA ROMANILLA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Jèp Monclús de ROMANILLA, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Adi Lăzărescu sol davant la porteria al minut 44, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Francisco Lapuente Mínguez va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Dominique de Lang va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Jordi Martín va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Dominique de Lang no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Dominique de Lang va fer una estirada espectacular al minut 51, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jèp Monclús.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de ROMANILLA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.