Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barça 2.0 (1422101) - Chess Bombs FC (1461507) » 715505447: T73/J4/VII

Liga 715505447 Información oficial sobre el partido 715505447 en Hattrick

22.07.2023 15:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VII.56 (38092)

cantera DEL CASTELLON CD Alineación oficial del equipo 'cantera DEL CASTELLON CD' en el partido 2 - 0 Badayork City F.C. Alineación oficial del equipo 'Badayork City F.C.' en el partido
Ruimán Martínez Luna (27') 1 - 0
Gianluca Vargas (40') 2 - 0
cantera DEL CASTELLON CD Alineación oficial del equipo 'cantera DEL CASTELLON CD' en el partido 2 - 0 Badayork City F.C. Alineación oficial del equipo 'Badayork City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cantera DEL CASTELLON CD Alineación oficial del equipo 'cantera DEL CASTELLON CD' en el partido 2 - 2 Badayork City F.C. Alineación oficial del equipo 'Badayork City F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cantera DEL CASTELLON CD

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 en Gonzalo Barberà va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ruimán Martínez Luna podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Ruimán Martínez Luna va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 40 de joc. Gianluca Vargas es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gonzalo Barberà va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Neketi Balantzategi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Juan Ignacio Hermosillo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): En Gianluca Vargas va llançar un penal al minut 80. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabino da Veiga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Ruimán Martínez Luna de CASTELLON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, Gabino da Veiga de CASTELLON va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Badayork City F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Tommy Criscenzo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Párraga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Villa Cano va marcar al minut 8 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Badayork creava perill des de la dreta al minut 32, però en Juan Párraga, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ignacio Villa Cano desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Badayork va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 41, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Henning Rauth.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CASTELLON. La jugada d'estratègia del Badayork per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Luis Triana va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Badayork va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ignacio Villa Cano no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Triana de Badayork es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.